top of page
IMG_0208.JPG

"Health is priceless wealth. Invest while you can."

Bryant McGill

Waar kan ik je mee helpen?

Door de bomen zie je het bos niet meer. Wat moet je nou geloven? Er zijn tegenwoordig zoveel tegenstrijdige voedingsadviezen en elk supplement waar je over hoort klinkt fantastisch, maar wat werkt nou voor jou?

 

Ik ben graag jouw gids. Zie hieronder waarmee ik jou graag help.

Kinderwens & vruchtbaarheid

Fertility Boost Online

Veel vrouwen hebben tegenwoordig uiteenlopende hormonale klachten. Een lange, onregelmatige of uitblijvende cyclus, buikpijn rond de menstruatie en enorme mood swings zijn daar voorbeelden van. Zwanger raken (en blijven) kan daardoor lastiger worden. Met de juiste voeding en supplementen, het reduceren van stress, aangepast bewegen en het verbeteren van je slaap en mindset, kun je die hormonale klachten aanpakken en zodoende de kans op conceptie en een gezonde zwangerschap vergroten.

 

Je hoeft echter geen klachten te hebben om dit traject te volgen. Het is ook een hele fijne ondersteuning om je voor te bereiden op een gezonde zwangerschap.

Fertility Boost Online is een combinatie van een online programma van 8 weken met persoonlijk contact met Kelly voor een intakegesprek en suppletieadvies op maat.

 

Van voeding tot slaap, van beweging tot tips voor de man, van supplementen tot mindset: dit is een compleet pakket voor elke vrouw die graag zo snel mogelijk zwanger wil worden, de kans op een miskraam wil verkleinen en gezond zwanger wil zijn.

 

* Ook voor vrouwen die in een fertiliteitstraject bij het ziekenhuis zitten.

* Aan te vullen met een EMB Bloedtest.

Image by Jonathan Borba

Opgeblazen buik? Buikpijn?

Happy Belly, Happy You!

Een opgeblazen buik, vaak buikpijn, niet naar het toilet kunnen of er juist de hele dag naartoe rennen. Een prikkelbare darm kan je leven flink beïnvloeden. Er wordt ook wel eens naar verwezen als 'leaky gut'. Naast genoemde bekende klachten, kan een prikkelbare darm er ook voor zorgen dat je erg vermoeid bent, minder goed tegen stress kunt en over het algemeen minder happy bent. 90% van je geluksgevoel komt namelijk uit je darmen (!) daar waar serotonine - het gelukshormoon - wordt aangemaakt. Stel je voor dat je gewoon weer je fijne jeans aan kunt, zonder de bovenste te knoop open te laten, dat je niet meer naar de wc hoeft te rennen, of er juist geen uren meer op hoeft te zitten, dat je je energiek en blij voelt. Het is mogelijk! Mijn huisart vertelde me 18 jaar geleden dat ik er maar mee moest leren leven. Inmiddels weet ik dat het wel degelijk anders kan. Ben jij eraan toe om serieus met je klachten aan de slag te gaan, dan help ik je daar graag bij.

Image by Gian Cescon

EMB Bloedtest

Inzicht in je gezondheid

Wil jij inzicht in je gezondheid? Wil je erachter komen of je vitaminetekorten hebt of hoe het staat met je hormoonbalans? Zijn de bloeduitslagen via de huisarts altijd 'goed', maar voel je je niet zo? Overweeg dan eens de EMB Bloedtest.

Yoga%20by%20the%20Ocean_edited.jpg
bottom of page