top of page

Hormonen uit balans

Happy Belly, Happy You

In 28 dagen van je opgeblazen buik/ buikpijn af & lekkerder in je vel!*

 • Vaak last van een opgezette buik en/of buikpijn?

 • Kun je moeilijk naar de wc? (minder dan 1x per dag ontlasting, zie ik al als verstopping!)

 • Of is het juist dun en brijig?

 • Heb je vaak een 'wattenhoofd'-gevoel? Ook wel brainfog genoemd.

 • Laat je energieniveau te wensen over?

 • Wil je graag gezond(er) eten, maar heb je geen idee hoe met al die tegenstrijdige voedingsadviezen?

IMG_5176.jpeg

Herken jij dit?

Ik weet hoe je je voelt. Mijn huisarts zei: "Het is prikkelbare darmsyndroom. Leer er maar mee leven." Maar na 18 jaar lang elke dag een opgezette buik, buikpijn en elk dieet en supplement te hebben geprobeerd, heb ik eindelijk ontdekt wat werkt.*

En dat gun ik jou ook. Maar dan een stuk sneller ;-). Met het online programma Happy Belly, Happy You help ik jou hierbij.

Wil jij..?

 • Succesvol je ontlasting(spatroon) verbeteren?

 • Een rustige, platte buik?

 • Je energiek voelen?

 • Lekkerder in je vel zitten?

 • Meer focus ervaren?

 • Duidelijkheid over voeding?

 • Tips voor ondersteunende kwalitatieve supplementen?

 • Goed etiketten leren lezen?

93197F40-7403-4D1F-8A78-1340633B6AAF_1_105_c.jpeg

In 4 weken deel ik stap voor stap een schat aan informatie wat mij heeft geholpen aan een Happy Belly. Je krijgt achtergrondinfo en ik zet je in de actiestand met opdrachten.

 

Samen met de andere deelnemers vormen we een community op een besloten Instagram account, zodat jij een stok achter de deur hebt en iedereen elkaar kan supporten. Bovendien geef ik daar extra adviezen en ‘how to’s’. Geen ingewikkeld gedoe, vooral veel praktische tips.

STARTDATUM: De groep van jan./feb. is afgerond. Wanneer er een volgende groep start is nog niet bekend. Wil je individueel starten of wil je op de wachtlijst voor de volgende groep? Stuur mij dan even een mailtje: kelly@holistischgezond.com

*80% van mijn cliënten heeft na 28 dagen al nauwelijks meer last van een opgeblazen buik. Bij een klein deel duurt het iets langer en bij sommigen is er meer aan de hand en is verder onderzoek en een traject op maat verstandig. De EMB bloedtest met persoonlijke suppletieadvies kun je optioneel bijboeken bij Happy Belly.
20220603 Kelly ten Velde (15).jpeg

Wat cliënten zeggen:

"Daarnaast had ik vaak last van obstipatie, buikkrampen. Deze zijn verdwenen, happy belly!"

"Ik voel me energieker, heb minder hoofdpijn."

"Een gezonder gevoel, regelmatige stoelgang, goede slaap en nog veel meer :-). Ik ben blijer en mijn buik ook."

"Gelijk al na de eerste twee weken aanpassen van de voeding en het nemen van supplementen merkte ik dat ik veel minder buikpijn had. Daarnaast werd ik veel fitter wakker. Mijn fitbit gaf aan dat vooral mijn percentage diepe slaap groter was."

"Ik merkte al na enkele weken duidelijk verschil in buik, veel soepeler en minder schommelingen & cravings."

"...zijn mijn buik en darmen een stuk blijer geworden. Daarnaast ben ik scherper in mijn hoofd en energieker in de loop van de dag."

"Nu is het drie maanden later en kan ik zeggen dat de buikpijn en opgezwollen buik bijna echt helemaal verdwenen zijn!"

"1. Veel meer energie gekregen.
2. Veel betere en vaker ontlasting.
3. Minder buikkrampen en opgeblazen gevoel.
4. Minder tot haast geen pijn voor en tijdens de menstruatie.
5. Veel beter tegen de warmte kunnen
."

"Ontlastingspatroon verbeterd, geen buikpijn voor menstruatie, geen opgeblazen buik meer."

"...voelde ik al na 1 week verbetering! Ik heb mijn energie weer terug. Mijn darmen zijn een stuk rustiger. Ik sta weer positief in het leven met natuurlijk af en toe een dipje. Ik ben nu bijna 2 maanden bezig en door goed op mijn voeding te letten en de supplementen ben ik een heel ander en gelukkiger mens weer.

"...geen buik meer dat mensen denken dat je zwanger bent maar het echt niet bent."

"...minder tot geen hoofdpijn, de spierspanning verdween, ik was vrolijker, mijn stoelgang was aanzienlijk verbeterd en ik had 's avonds nog energie om leuke dingen te doen."

Voor alle uitgebreide ervaringsverhalen, klik hier en hier.

20220603 Kelly ten Velde (6).jpeg

Wist je dat...?

 1. Je darmen een verdedigingslinie zijn tegen infecties. 80% van je immuunsysteem zich in je darmen bevindt.

 2. Je darmen je tweede brein zijn; je darmen en hersenen communiceren met elkaar.

 3. Je darmen voor een groot deel je geluksgevoel bepalen. 90% van je geluksgevoel komt namelijk uit je darmen (!), daar waar serotonine - het gelukshormoon - wordt aangemaakt.

 4. Je darmen voedingsstoffen opnemen en dat als je darmklachten hebt dus sneller tekorten aan vitamines en mineralen kunt oplopen.

 5. Darmen een belangrijk detoxkanaal zijn. Poepen = detoxen.

 6. Prikkelbare darm syndroom vroeger werd gezien als een psychische stoornis, maar dat recent onderzoek laat zien dat het gaat om een verstoring in de hersen-darm-as.

 7. Niet lekker in je vel zitten kan komen door een disbalans in je micrbioom (je darmflora).

darmen prikkelare darm.png

Voordat ik bij Kelly kwam had ik ongeveer 7 jaar buikklachten: permanent opgezwollen buik, veel pijn en daardoor ontzettend chagrijnig. Ik was al vaker naar de dokter en diëtist geweest en daar was het advies: veel drinken, groenten eten en bewegen. Een open deur, maar het werkte niet. Nadat ik positief op de aanwezigheid van parasieten was getest, heb ik een dieet gevolgd en daarna zou de buikpijn weg moeten gaan. Dat gebeurde niet.

 

Eerlijk gezegd had ik na mijn negatieve ervaringen geen hoge verwachtingen. De pijn was zo hevig, dat ik eerder dacht aan een fysieke blokkade in mijn buik. Had geen verwachtingen dat voedingsadvies en leefstijladviezen het voor me zouden oplossen. Toch wilde ik natuurlijk heel graag van mijn buikklachten af en was 100% gemotiveerd om Kelly's adviezen op te volgen! Baat het niet dan schaadt het niet!

 

Het hielp erg dat Kelly zelf ook deze buikklachten heeft gehad. Dan praat je toch anders dan met een dokter of een diëtist die geen ervaring hebben in die zin.

 

Gelijk al na de eerste twee weken aanpassen van de voeding en het nemen van supplementen merkte ik dat ik veel minder buikpijn had. Kon voor het eerst weer naar een normale buik kijken in de spiegel en mijn spijkerbroek weer op een normale manier dragen. Daarnaast werd ik veel fitter wakker. Mijn fitbit gaf aan dat vooral mijn percentage diepe slaap groter was.

 

Nu is het drie maanden later en kan ik zeggen dat de buikpijn en opgezwollen buik bijna echt helemaal verdwenen zijn! Ik heb het nog af en toe, maar dat is dan aan mijzelf te wijten omdat ik me niet aan de voorschriften heb gehouden. Het dieet is over het algemeen vrij makkelijk vol te houden, maar soms (tijdens feestjes, etentjes) heb ik niet zo'n zin om moeilijk te doen. Kelly noemt dat de 80/20 regel en dat bevalt me prima.

 

Mijn huid is intussentijd ook een stuk gladder geworden. Voor de toekomst wens ik dit dieet vol te houden. Ik hoop dat ik wel wat kan minderen met supplementen, maar dat zal de bloedtest binnenkort uitwijzen (die kan je ook bij Kelly laten afnemen).

 

Verder probeer ik nu ook mentaal stappen te maken. Kelly geeft ook goede adviezen om te kunnen ontspannen en te slapen, maar tot dusver vooral met het eten bezig geweest. Nu ik dat redelijk onder controle heb, wil ik het mentale aspect ook beter maken. Dat helpt ook om mijn humeur, energie en slaap verder te verbeteren.

 

Ik vind het heel erg fijn om met Kelly te werken. Ze heeft zelf ervaring en is daarnaast erg belezen. Je moet wel 100% gemotiveerd zijn, want het is mogelijk dat je je dieet, bewegingspatronen en lifestyle moet veranderen. Als je dat niet kan of wilt, kan je ook geen resultaat boeken!

20220603 Kelly ten Velde (23).jpeg

Hoe fijn zou het zijn als..?

 1. Je een rustige buik hebt.

 2. Je meer energie ervaart.

 3. Je 's avond nog zin hebt om leuke dingen te ondernemen.

 4. Je je helderder en scherper in je hoofd voelt.

 5. Je productiever bent op je werk. Weg met de middagdip!

 6. Je lekkerder in je vel zit.

 7. Je immuunsysteem sterker is en je minder vaak ziek bent.

 8. Je weet hoe je bewustere keuzes in voeding kunt maken.

 9. Je tijd bespaart, omdat je heel veel zelf niet meer hoeft uit te zoeken. Klaar met Googlen en sneller door de supermarkt heen!

 10. Etiketten jou niet meer om de tuin leiden.

 11. Je waardevolle kennis over voeding en leefstijl voor de rest van je leven meeneemt.

 12. Je dit mee kunt geven aan je kinderen.

  Wat zou dit je waard zijn?

  NB mogelijke andere resultaten van dit programma zijn: minder hoofdpijn, minder pijn rond je menstruatie, rustigere huid en betere slaap!

20220603 Kelly ten Velde (23).jpeg

Hoe ziet het programma eruit?

Ik help je graag met mijn online programma Happy Belly, Happy You!

 • 4 weken, 4 modules, 12 weken toegang.

 • Elk week krijg je online toegang tot een nieuwe module met theorie, praktische tips en ebooks.

 • We vormen samen een community op een besloten Insta-account voor de nodige stok achter de deur, support van elkaar en motivatie!

 • Elke week krijg je opdrachten. Hier zit een opbouw in, dus no stress. Je hoeft niet alles in één keer toe te passen ;). Stap voor stap werken we toe naar een nieuwe leefstijl.

 • Je hebt 4 weken lang toegang tot mij. Elke week beantwoord ik jouw vragen in de besloten community.

 • Je kunt ervoor kiezen om er meteen een EMB bloedtest bij te doen, om gelijk heel gericht aan de slag te gaan. We kijken o.a. naar parasitaire en bacteriële belasting, darmflora, hormonen, voedingsintoleranties, vitamines en mineralen. Vooral aan te raden als je klachten al langere tijd spelen,vrij heftig zijn en/of je vaak een brijige ontlasting hebt.

Happy Belly, Happy You

"We are what we repeatedly do.

Excellence, therefore is not an act, but a habit."

Aristoteles

Image by Drahomír Posteby-Mach

Investering

Een 1-op-1 traject voor langere tijd loopt al gauw richting de duizend(en) euro('s). Omdat ik mijn kennis toegankelijk wil maken voor een grotere groep vrouwen, heb ik mijn programma anders ingericht. We hebben geen persoonlijke consulten (tenzij je de EMBtest bijboekt, dan wel), maar je hebt wel vier weken lang toegang tot mij!

 

Het mooie is dat we ook leren van elkaar. Een ander stelt misschien een vraag, waarvan jij niet wist dat je hem ook had. In 4 weken tijd geef ik je alle kennis die je nodig hebt - Kennis is Kracht! - , om daarna zelfstandig verder te gaan. En ik zet je ook in de actiestand. Het is natuurlijk de bedoeling dat je ook echt wat gaat doen. Zonder actie, geen resultaat!

Bij Happy Belly, Happy You Compleet krijg je toegang tot het online programma EN we nemen een EMB bloedtest af (kan vanuit je eigen huis). Dit adviseer ik vooral als je al langere tijd klachten hebt terwijl er regulier niets uit je bloedtest naar voren komt, als je brijige ontlasting hebt en/of als je verre reizen hebt gemaakt. Wacht niet te lang met boeken, want voor de bloedtest heb ik beperkt plek.

20220603 Kelly ten Velde (32).jpeg

Happy Belly, Happy You basic

 • Toegang tot het online programma

 • Adviezen op het gebied van voeding, leefstijl, supplementen en etiketten leren lezen.

 • Toegang tot de community via een besloten Insta-account.

 • Vragen stellen in de community. Ik beantwoord hier twee keer per week alle vragen.

 • E-books met opdrachten en meer...

Tarief

309,-. Of in twee termijnen van 157,-.

Happy Belly, Happy You compleet (incl. bloedtest)

 • Toegang tot het online programma.

 • Adviezen op het gebied van voeding, leefstijl, supplementen en etiketten leren lezen.

 • Toegang tot de community via een besloten Insta-account.

 • Vragen stellen in de community. Ik beantwoord hier twee keer per week alle vragen.

 • E-books met opdrachten en meer...

 • Je vult een uitgebreide vragenlijst in.

 • 1x EMB bloedtest, zelf af te nemen vanuit huis.

 • 1x uitgebreid consult om de uitslag van jouw bloedtest te bespreken.

 • 1x Persoonlijk suppletieadvies per e-mail + aanvullende tips op basis van jouw test, vragenlijst en wat er verder ter tafel is gekomen.

Tarief

611,-. Of in twee termijnen van 307,-.

20220603 Kelly ten Velde (403) 2_edited_edited.jpg

Dit programma is voor vrouwen:

 • die al lange tijd vaak last hebben van een opgeblazen buik, buikpijn en/of problemen ervaren met de ontlasting.

 • die in hun leven meerdere antibioticakuren hebben gehad en hun darmflora weer willen opbouwen.

 • die veel gereisd hebben en sindsdien brijige ontlasting hebben en/of erg vermoeid zijn.

 • die zonder koffie naar de WC willen kunnen.

 • die willen leren hoe ze goed voor hun darmen kunnen zorgen om op die manier hun immuunsysteem te versterken.

 • die veel stress ervaren en hun hormonen en neurotransmitters weer in balans willen krijgen.

 • die meer energie willen en zich lekkerder in body & mind willen voelen.

Voor wie is dit programma bedoeld?

"If it's important to you, you'll find a way.

If not, you'll find an excuse."

20220603 Kelly ten Velde (20).jpeg

Is dit iets voor mij?

dit programma is voor jou als:

 • Je nu echt iets wilt doen om succesvol met je (buik)klachten af te rekenen.

 • Je er klaar voor bent om je leefstijl aan te pakken. De focus ligt op het DOEN.

 • Je helderheid wilt krijgen hoe je met aanpassingen in je voeding en leefstijl en ondersteuning met supplementen een rustige buik (inclusief alle positieve gevolgen!) kunt krijgen.

 • Je daarbij een gids en een stok achter de deur kunt gebruiken.

 • Je bereid bent om in jezelf te investeren: in tijd, energie en geld.

 • Je motivatie om aanpassingen door te voeren in je leven minimaal een 8 geeft.

 • Er zin in hebt om met dit programma actief aan de slag te gaan!

dit programma is niet voor jou als:

 • Je verschillende diëten en adviezen door elkaar volgt.

 • Je een eetprobleem hebt of hebt gehad.

 • Je niet bereid bent te investeren in jezelf.

 • Je niet actief aan de slag wilt met alle adviezen.

Image by Calum Lewis

Helemaal tot hier gelezen?

Dan denk ik dat je er klaar voor bent.

Zelf had ik dit programma graag jaren geleden gevolgd. Mijn buikklachten hebben mij namelijk heel wat plezier in het leven gekost.

 

Door mijn vaak opgeblazen buik zat ik niet lekker in mijn vel. Trok ik liever geen strakke shirtjes aan. Voelde ik vaak me ongemakkelijk en onzeker. Probeerde ik vaak mijn buik in te houden. Ging ik niet weg vanwege buikpijn en vermoeidheid. Heb ik twee keer een fikse voedselvergiftiging opgelopen in het buitenland, terwijl verder niemand van de groep er last van had. 

 

Als ik toen wist, wat ik nu weet, dan had mij dat een hoop leed bespaard. Had ik mijn zoontje een betere darmflora kunnen meegeven waardoor zijn verborgen reflux er wellicht niet of minder heftig was geweest. Had ik meer van het leven kunnen genieten. Dat klinkt wat dramatisch, maar is wel hoe ik het voel.

 

Natuurlijk spelen bij darmklachten ook heel vaak emotionele klachten en/of trauma's van vroeger een rol en het is belangrijk daarmee met een goede psycholoog of hypnotherapeut aan de slag te gaan. Maar voeding, leefstijl en supplementen zijn een heel groot onderdeel van mijn herstel geweest. En daarmee help ik nu graag andere vrouwen. Ook jou.

De vraag is: blijf je nog even zelf door Googlen of ben je er klaar voor om nu door te pakken? Gun je jezelf dit?

PS Niet goed, geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten. Helpt dit programma jou niet, laat het me dan weten binnen 7 dagen na de start van het programma. Ik reken dan alleen 25,- administratiekosten.

Over Kelly...

 • 38 jaar

 • Gelukkig geregistreerd met Abel :)

 • Moeder van 2 zoontjes, van 5 en 2 jaar.

 • 1/3 manifesting generator

 • Woonachtig in Emmen, Drenthe

 • Cum Laude afgestudeerd in Gezondheidscommunicatie

 • 9+ opleidingen en bijscholingen gevolgd gericht op voeding, suppletie, darmen, hormonen en meer

 • Prikkelbare darm sinds 14e, maar klachtenvrij sinds 4 jaar.

 • Altijd aan het lezen, onderzoeken, leren, experimenteren

 • Meer over mijn verhaal en achtergrond lees je hier.

Wat er mogelijk is....

IMG_5703.jpeg
IMG_9413.jpeg
IMG_4922.jpeg
IMG_5705.jpeg
IMG_8847.jpeg
IMG_9412.jpeg
IMG_3602.jpeg
IMG_0473.jpeg
IMG_9166.jpeg
IMG_0715.jpeg
IMG_9153.jpeg
IMG_6307.jpeg
IMG_0608.jpeg
IMG_8844.jpeg
IMG_9414.jpeg
IMG_0291.jpeg
IMG_9415.jpeg
Image by Brooke Cagle
bottom of page