Hormonen uit balans

Happy Belly

Online programma om in 4 weken je prikkelbare darmklachten te verminderen

Heb je vaak last van een opgezette buik? Plaagt buikpijn je een groot gedeelte van de tijd? Heb je last van obstipatie (als je minder dan 1x per dag ontlasting hebt, heb je echt al last van verstopping!). Voel je je onzeker over wat je beter wel en niet kunt eten? Als je deze klachten herkent dan kan dit programma je helpen.

In het voorjaar van 2022 start het online programma: Happy Belly. In 4 weken leer ik je stap voor stap wat je kunt doen om je darmklachten onder controle te krijgen.

Binnenkort volgt hier meer informatie. Wil jij alvast op de hoogte gehouden worden? Laat dan je e-mailadres achter en dan geef ik jou als eerste een update.

93197F40-7403-4D1F-8A78-1340633B6AAF_1_105_c.jpeg

Zijn wij een match?

Ik werk graag met jou als...

  • Je er nu echt klaar voor bent om je gezondheid serieus te nemen.

  • Je bereid bent te investeren in jezelf.

  • Je openstaat voor adviezen die op wetenschap zijn gebaseerd.

  • Maar je ook geïnteresseerd bent in holistische alternatieve inzichten.

Voordat ik bij Kelly kwam had ik ongeveer 7 jaar buikklachten: permanent opgezwollen buik, veel pijn en daardoor ontzettend chagrijnig. Ik was al vaker naar de dokter en diëtist geweest en daar was het advies: veel drinken, groenten eten en bewegen. Een open deur, maar het werkte niet. Nadat ik positief op de aanwezigheid van parasieten was getest, heb ik een dieet gevolgd en daarna zou de buikpijn weg moeten gaan. Dat gebeurde niet.

 

Toen een intake gesprek bij Kelly gewonnen!! Heel leuk, maar eerlijk gezegd had ik na mijn negatieve ervaringen geen hoge verwachtingen. De pijn was zo hevig, dat ik eerder dacht aan een fysieke blokkade in mijn buik. Had geen verwachtingen dat voedingsadvies en leefstijladviezen het voor me zouden oplossen. Toch wilde ik natuurlijk heel graag van mijn buikklachten af en was 100% gemotiveerd om Kelly's adviezen op te volgen! Baadt het niet dan schaadt het niet!

 

Het hielp erg dat Kelly zelf ook deze buikklachten heeft gehad. Dan praat je toch anders dan met een dokter of een diëtist die geen ervaring hebben in die zin.

 

Gelijk al na de eerste twee weken aanpassen van de voeding en het nemen van supplementen merkte ik dat ik veel minder buikpijn had. Kon voor het eerst weer naar een normale buik kijken in de spiegel en mijn spijkerbroek weer op een normale manier dragen. Daarnaast werd ik veel fitter wakker. Mijn fitbit gaf aan dat vooral mijn percentage diepe slaap groter was.

 

Nu is het drie maanden later en kan ik zeggen dat de buikpijn en opgezwollen buik bijna echt helemaal verdwenen zijn! Ik heb het nog af en toe, maar dat is dan aan mijzelf te wijten omdat ik me niet aan de voorschriften heb gehouden. Het dieet is over het algemeen vrij makkelijk vol te houden, maar soms (tijdens feestjes, etentjes) heb ik niet zo'n zin om moeilijk te doen. Kelly noemt dat de 80/20 regel en dat bevalt me prima.

 

Mijn huid is intussentijd ook een stuk gladder geworden. Voor de toekomst wens ik dit dieet vol te houden. Ik hoop dat ik wel wat kan minderen met supplementen, maar dat zal de bloedtest binnenkort uitwijzen (die kan je ook bij Kelly laten afnemen).

 

Verder probeer ik nu ook mentaal stappen te maken. Kelly geeft ook goede adviezen om te kunnen ontspannen en te slapen, maar tot dusver vooral met het eten bezig geweest. Nu ik dat redelijk onder controle heb, wil ik het mentale aspect ook beter maken. Dat helpt ook om mijn humeur, energie en slaap verder te verbeteren.

 

Ik vind het heel erg fijn om met Kelly te werken. Ze heeft zelf ervaring en is daarnaast erg belezen. Je merkt dat ze echt de tijd voor je neemt en met je meeleeft. Ze houdt zelf een verslag bij die ze elke keer naar je opstuurt, dus je hoeft niet zelf aantekeningen te maken. Daarnaast kan je haar website gebruiken voor de links naar de juiste supplementen, super handig! Je moet wel 100% gemotiveerd zijn, want het is mogelijk dat je je dieet, bewegingspatronen en lifestyle moet veranderen. Als je dat niet kan of wilt, kan je ook geen resultaat boeken!