top of page
Image by freestocks

ImmuniBoost

zet je naam op de wachtlijst

Herken je dit?

  • Je maakt je zorgen over de komende herfst/winter als alle virussen weer rondgaan.

  • Je weet niet goed wat je kunt doen om de kans te verkleinen dat je iets oppikt en er last van krijgt.

  • Je weet niet goed wat je kunt doen als je ziek bent, om er snel(ler) weer bovenop te komen.

  • Je hebt wel wat potjes met vitamines van een bekende drogisterij, omdat je her en der wat gelezen hebt, maar je weet niet zeker of je met het goede bezig bent.

Wil je dit?

  • Helderheid over welke voeding ondersteunend is voor je immuunsysteem en welke juist niet?

  • Helderheid over welke supplementen je immuunsysteem een boost kunnen geven?

  • Weten welke merken van betere kwaliteit zijn?

  • Inzicht in doseringen?

  • Zonder angst en vol zelfvertrouwen de winter ingaan?

Meld je dan aan voor...

ImmuniBoost

Een webinar vol met tips om jou te helpen sterk de winter door te komen.

In dit webinar laat ik zien wat ikzelf allemaal doe om mijn immuunsysteem te boosten en wat ik doe als ik toch iets te pakken krijg om er weer snel(ler) bovenop te zijn.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar kelly@holistischgezond.com of een DM te sturen via Insta @holistisch.gezond.kelly

Disclaimer: in dit webinar kan ik geen persoonlijk advies geven. Als je een aandoening hebt en/of medicijnen gebruikt is het raadzaam om altijd eerst te overleggen met je arts, voordat je adviezen overneemt.

Image by Ben White

Wanneer?

De eerst volgende datum is nog niet bekend. Zodra er een groepje geinteresseerden is, plan ik een nieuwe datum (met terugkijkoptie). Wil je op de wachtlijst? Stuur een mailtje naar kelly@holistischgezond of DM via Insta @holistisch.gezond.kelly

Tarief

Om deze kennis toegankelijk te maken voor meerdere mensen op een laagdrempelige manier, heb ik er een webinar van gemaakt. Dat betekent dat het je een stuk minder kost dan dat een los consult zou kosten.

Tarief: 89,-

Tijdelijke prijs

37,-

Ik heb mij aangemeld voor immuniBoost, omdat ik graag wilde weten met welke voedingsmiddelen, vitamines en supplementen ik de lichaamseigen immuniteit van mijn gezin in deze c*ronatijd kon verhogen. Ik vond het zeer waardevol. Dank daarvoor.

Denise, 36 jaar

Ik heb Kelly gevraagd om tips voor dit najaar te geven. Ik wil mijn immuunsysteem een flinke boost geven, zodat ik deze tijd gezond door kan komen. Het is een gekke wereld momenteel en ik wil goed voor mezelf zorgen.Ik vind je een ontzettend lieve, warme vrouw. Je hebt zo’n prettige uitleg gegeven! Mooie, uitvoerbare tips. Heel fijn! Je houdt zelfs rekening met het budget van mensen. Dat vind ik heel fijn om te ervaren. Bedankt!

Willemijn, 27 jaar

Ik heb mij aangemeld voor deze webinar om meer inzicht te krijgen in wat voeding en juiste supplementen voor je kunnen doen. En ik was erg benieuwd wanneer je bijv een verkoudheid of keelpijn voelt aankomen of je dan met behulp van voeding en supplementen hier sneller van af kan zijn of het zelfs voor kan zijn. Door deze webinar weet ik nu dat dit kan! Ik heb in deze webinar zoveel geleerd over hoe belangrijk je darmstelsel is, en van welke voeding je darmen blij worden. Maar ook voorbeelden waar ze juist niet zo blij mee zijn. Hoe je met supplementen je immuunsysteem kan ondersteunen. Maar ook wat stress doet voor je immuunsysteem en waar stress zich allemaal door kan voeden. Vervolgens fijne tips hoe je door de dag heen minder stress kunt ervaren. Kelly vertelt op een fijne manier die goed te volgen en te begrijpen is. Ik ga met al deze tips dus zeker aan de slag en ga met vertrouwen de winter in! Het was echt een leerzame webinar en ben erg blij dat ik me hiervoor had aangemeld. Heb nu tips waar ik echt wat mee kan en die goed te doen zijn in je dagelijks leven.

Gréjanne, 25 jaar

Ik heb in de wintermaanden vaak last van keelpijn. Sinds de geboorte van mijn zoontje (15 maanden) merk ik dat het slaapgebrek ook niet meehelpt. Ik wilde weten welke voeding of supplementen ik zou kunnen inzetten. Door de webinar heb ik weer een aantal inzichten gekregen en even weer een reminder voor een aantal tips die waren verwaterd en ik nu weer ga gebruiken.

Cindy, 29 jaar

Geregeld is er bij ons thuis iemand ziek, ik wilde graag tips om gezond te blijven. Tijdens dit webinar heb ik veel inzichten gekregen voor ons hele gezin. Wat te doen bij verkoudheid, oorontsteking en zo meer. Tips om het te voorkomen, die ik zeker meeneem. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met de tips en ben nu hopelijk beter voorbereid op griepjes, verkoudheid en zo meer.

Ik vroeg mij af op welke wijze ik mijn immuun systeem het beste deze winter in kon leiden, vandaar mijn deelname aan het webinar. Ik vond het ontzettend leerzaam & makkelijk dat Kelly de belangrijkste aspecten van voeding, leefstijl & supplementen staps gewijs met ons doornam. Hele praktische tips waar ik zeker wat mee ga doen. Het oppakken van de groene smoothies is daar ook weer onderdeel van!

Susan, 30 jaar

Ik heb me ingeschreven voor de webinar, omdat ik graag gezond de winter in ga. En mijn gezondheid graag wil ondersteunen met gezonde en verantwoorde dingen. Dit webinar heeft mij inzicht gegeven in met welke supplementen en voeding ik mijn gezondheid kan ondersteunen. Ik ga nu met een goed gevoel de winter tegemoet. Thank you. Was heel waardevol.

Wendy, 34 jaar

bottom of page