top of page

Review

"Dankzij de adviezen van Kelly hebben wij een vrolijk meisje gekregen! De eerste weken van haar jonge leventje heeft ze veel gehuild! Waar gedacht werd aan (verborgen) reflux hebben we samen met Kelly ook verder gekeken naar voeding, leefstijl en supplementen. Al gauw bleek dat onze baby overgevoelig reageerde op lactose. Door een juist dieet, goede probiotica (voor zowel moeder als kind) en inbaker adviezen werd ons meisje een heel ander kind! Heel blij met de kennis van Kelly en het advies op maat!"

Moeder en Baby

Reflux

Reflux is veel meer dan 'een mondje teruggeven'. Alle baby's spugen. De meeste baby's hebben er alleen geen pijn van. Dan is het prima. Als baby's veel huilen, dan is er iets aan de hand. Als moeder voel je dat haarfijn aan. Laat je dus niet wegzetten met opmerkingen als 'baby's huilen nu eenmaal', 'alle baby's spugen', 'niemand heeft gezegd dat het makkelijk was', 'het zijn de tropenjaren'. Vertrouw op je instinct en ga op zoek naar de oorzaak.

Omdat ik weet hoe het is, probeer ik vrouwen die hiervoor bij mij komen altijd zo snel mogelijk te helpen. Ook in het weekend. Elke dag wachten is dan een te veel. Hoe eerder je er bij bent, hoe groter de kans ook dat het sneller beter zal gaan.

Reflux baby

  • Als door je (huis)arts is vastgesteld dat je baby (verborgen) reflux heeft, dan kun je contact opnemen met mij. Mail mij en ik bel je dan zo snel mogelijk. Ook in het weekend.
  • Het consult kan in de praktijk of telefonisch plaatsvinden.

49,-

Ervaringsdeskundige

  • Ik weet als geen ander hoe het is om een huilbaby als gevolg van (verborgen) reflux te hebben. Mijn beide zoontjes hadden het. Het gehuil gaat door merg en been en je baby is ontroostbaar. Het is verschrikkelijk om te zien dat je kind pijn heeft. Je gaat er zelf ook aan kapot.

  • Bij mijn eerste zoontje heb ik het hele internet afgegoogled en van alles geprobeerd. Ook de medicatie van de huisarts die ik liever niet gebruikte. Het hele eerste jaar was vreselijk zwaar. Het ging pas echt beter toen hij kon lopen.

  • Bij mijn tweede zoontje konden we door onze ervaring met de eerste snel schakelen en ging het binnen 2 weken beter. We konden weer genieten! Wat een wereld van verschil. Dat gun ik alle ouders en baby's!

IMG_68861597486870224%2520(1)_edited_edi

Mail mij

Als het gaat om baby's met reflux, dan help ik je graag zo snel mogelijk. Mail mij de situatie en je telefoonnummer en ik bel je zo snel mogelijk.

bottom of page