top of page

Per toeval met een winactie in contact gekomen met Kelly, een interessante kick-off gesprek gehad en een prachtig mooi behandelplan gekregen. Mijn vriend en ik waren al ruim 1,5 jaar bezig om zwanger te worden op dat moment, de moed begon ons een beetje in de schoenen te zakken. Het bezoek aan een gynaecoloog heeft ons daar bij ook niet echt geholpen. Maar dankzij Kelly een hele nieuwe denkwijze over voeding en supplementen gekregen. En echt slechts na 3 maanden het mooie nieuws.... we zijn zwanger!!! Wij zijn Kelly echt enorm dankbaar voor alle hulp en ondersteuning! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen die problemen heeft met zwanger worden. Maar ook als je gewoon niet lekker in je vel zit, met de wetenschap nu kan ik haast wel zeggen dat je lichaam een tekort aan iets heeft. Mijn advies, doe er iets mee en ga eens in gesprek met Kelly

Marloes

Voordat ik bij Kelly kwam had ik ongeveer 7 jaar buikklachten: permanent opgezwollen buik, veel pijn en daardoor ontzettend chagrijnig. Ik was al vaker naar de dokter en diëtist geweest en daar was het advies: veel drinken, groenten eten en bewegen. Een open deur, maar het werkte niet. Nadat ik positief op de aanwezigheid van parasieten was getest, heb ik een dieet gevolgd en daarna zou de buikpijn weg moeten gaan. Dat gebeurde niet.

 

Toen een intake gesprek bij Kelly gewonnen!! Heel leuk, maar eerlijk gezegd had ik na mijn negatieve ervaringen geen hoge verwachtingen. De pijn was zo hevig, dat ik eerder dacht aan een fysieke blokkade in mijn buik. Had geen verwachtingen dat voedingsadvies en leefstijladviezen het voor me zouden oplossen. Toch wilde ik natuurlijk heel graag van mijn buikklachten af en was 100% gemotiveerd om Kelly's adviezen op te volgen! Baadt het niet dan schaadt het niet!

 

Het hielp erg dat Kelly zelf ook deze buikklachten heeft gehad. Dan praat je toch anders dan met een dokter of een diëtist die geen ervaring hebben in die zin.

 

Gelijk al na de eerste twee weken aanpassen van de voeding en het nemen van supplementen merkte ik dat ik veel minder buikpijn had. Kon voor het eerst weer naar een normale buik kijken in de spiegel en mijn spijkerbroek weer op een normale manier dragen. Daarnaast werd ik veel fitter wakker. Mijn fitbit gaf aan dat vooral mijn percentage diepe slaap groter was.

 

Nu is het drie maanden later en kan ik zeggen dat de buikpijn en opgezwollen buik bijna echt helemaal verdwenen zijn! Ik heb het nog af en toe, maar dat is dan aan mijzelf te wijten omdat ik me niet aan de voorschriften heb gehouden. Het dieet is over het algemeen vrij makkelijk vol te houden, maar soms (tijdens feestjes, etentjes) heb ik niet zo'n zin om moeilijk te doen. Kelly noemt dat de 80/20 regel en dat bevalt me prima.

 

Mijn huid is intussentijd ook een stuk gladder geworden. Voor de toekomst wens ik dit dieet vol te houden. Ik hoop dat ik wel wat kan minderen met supplementen, maar dat zal de bloedtest binnenkort uitwijzen (die kan je ook bij Kelly laten afnemen).

 

Verder probeer ik nu ook mentaal stappen te maken. Kelly geeft ook goede adviezen om te kunnen ontspannen en te slapen, maar tot dusver vooral met het eten bezig geweest. Nu ik dat redelijk onder controle heb, wil ik het mentale aspect ook beter maken. Dat helpt ook om mijn humeur, energie en slaap verder te verbeteren.

 

Ik vind het heel erg fijn om met Kelly te werken. Ze heeft zelf ervaring en is daarnaast erg belezen. Je merkt dat ze echt de tijd voor je neemt en met je meeleeft. Ze houdt zelf een verslag bij die ze elke keer naar je opstuurt, dus je hoeft niet zelf aantekeningen te maken. Daarnaast kan je haar website gebruiken voor de links naar de juiste supplementen, super handig! Je moet wel 100% gemotiveerd zijn, want het is mogelijk dat je je dieet, bewegingspatronen en lifestyle moet veranderen. Als je dat niet kan of wilt, kan je ook geen resultaat boeken!

Ik heb veel aan je tips, goede adviezen en lieve woorden gehad toen het zwaar was. Nogmaals dank daarvoor.

Testimonials

Ik startte met Fertility Boost om mijn lichaam meer klaar te maken voor een toekomstige zwangerschap. Bewustere keuzes te maken in eten en drinken. Heb helaas een miskraam ervaren en was op zoek naar een programma wat bij mij paste om wat meer in balans te komen. Mijn cyclus was extreem lang ( 43/45 dagen) mede hierdoor is hij ruim 10 dagen ingekort. Daarnaast ervoer ik veel pijn tijdens de menstruatie, hier heb ik nu bijna geen last meer van. Daarnaast had ik vaak last van obstipatie, buikkrampen. Deze zijn verdwenen, happy belly! Het is een fijn en goed te volgen programma. Elke week ga je uitbreiden met opdrachten en dat maakt het omschakelen prettig. Alles is terug te lezen en je kan altijd naar verdieping vragen. Kelly geeft overal antwoord op en steunt je in het proces! Heel fijn Nogmaals dank Kelly! We hopen snel positief nieuws te hebben :)

Suzanne ~ 32 jaar

"Dankzij de adviezen van Kelly hebben wij een vrolijk meisje gekregen! De eerste weken van haar jonge leventje heeft ze veel gehuild! Waar gedacht werd aan (verborgen) reflux hebben we samen met Kelly ook verder gekeken naar voeding, leefstijl en supplementen. Al gauw bleek dat onze baby overgevoelig reageerde op lactose. Door een juist dieet, goede probiotica (voor zowel moeder als kind) en inbaker adviezen werd ons meisje een heel ander kind! Heel blij met de kennis van Kelly en het advies op maat!"

Een goede en gezonde start van het nieuwe jaar, dat klinkt goed. Zeker na het bijzondere jaar 2020 had ik zin om 2021 goed en gezond te beginnen. De green kickstartchallange kwam precies op het goede moment. Iedere dag beginnen met een groen sapje of smoothie. Zeer makkelijk in te passen in de dagelijkse ochtendroutine. Zeker door het uitgebreide e-book met alle recepten, tips en planning. Kelly, doet de begeleiding erg kundig en op een leuke manier. Ze deelt ook haar eigen recepten en sapjes/smoothies. Tussentijds is er ruimte voor het stellen van vragen en je krijgt een helder en professionele antwoord/reactie. Ik merk dat ik me fitter voel door iedere dag te beginnen met een gezonde smoothie en mijn huid is er beter door geworden. De smoothies zijn erg lekker en er is veel variatie mogelijk. De ingrediënten kun je bij iedere supermarkt kopen, het maken van de smoothie is zeer eenvoudig. De groene smoothie is helemaal verweven in mijn ochtendroutine. Ik ga er zeker mee door en het leuke is dat onze kinderen de smoothies ook lekker vinden.

Dorithe

Al tijden lees ik alles van Kelly op Facebook en Instagram. Uit haar adviezen neem ik de informatie over die op mij van toepassing is of waarvan ik denk: “daar kan ik weleens wat aan hebben”. Toen deze challenge voorbij kwam had ik wel direct het idee om mee te doen, maar ik wist ook van mezelf dat het een uitdaging zou worden. Een uitdaging in tijd (3 kleine kinderen) en al dat fruit en groente. Maarrrrr het was allemaal zo gemakkelijk te maken en heerlijk om te drinken. Als een sapje of smoothie een keer niet helemaal lekker was, dan de volgende keer een ander ingrediënt toevoegen en het nog lekkerder maken. Het maken van de sapjes en smoothies is een routine geworden en houden we er zeker in! Ik voel me energieker, heb minder hoofdpijn en kan op een smoothie zeker een aantal uren vooruit in de ochtend. Ik ga door en blijf Kelly zeker volgen voor alle informatie en adviezen!

Mandy

Ik heb mee gedaan met deze challenge omdat ik al jaren last had van buikklachten. Geen regelmatige stoelgang en veel buikpijn. De challenge heeft mee heel veel gebracht. Een gezonder gevoel, regelmatige stoelgang, goede slaap en nog veel meer :-). Jarenlang bleef ik vasthouden aan mijn boterham. Ook door een angst om me niet lekker te voelen. Mezelf flauw te voelen door niet genoeg te eten. Maar door de challenge heb ik geleerd dat ik me juist blijer voel door een gezonde start met smoothie van groentes en fruit. Ik ben blijer en mijn buik ook. Het leuke is dat mijn Kids ook vaak mee doen met de smoothies, waardoor ze meer groente en fruit binnenkrijgen. Wij blijven zeker als gezin aan de smoothies.

Sandra

Gezien mijn onregelmatige leven ivm werk was ik wat sceptisch of dit wat voor mij was. Maar ik dacht; niet geschoten is altijd mis. De eerste smoothie was een positieve verrassing, wat was die dancing avocado lekker! Met gemak heb ik deze challenge volgehouden en het was prima te combineren met het onregelmatige leven. Ik had weer minder snel honger, minder last van de buik en voelde mij meer energieker. Ik heb altijd al een verhoogde bloeddruk gehad maar nu was hij na een maand flink gedaald! Nu de challenge is afgelopen blijf ik doorgaan gezien de vele voordelen en de ‘eenvoud’ om dit toe te passen.

Van nature houd ik al van gezonde voeding en heb ook weinig klachten. Toch besloot ik mee te doen met de challenge, ik houd van smoothie’s en het leek me ook leuk. Daarbij weet je dat je in iedergeval je groenten en fruit binnen hebt gekregen. Grappig genoeg bleek toch dat ik verschil merkte. Ik voelde me bijv. nog fitter, geen last van mijn buik, goede stoelgang. Dat had ik niet gedacht, aangezien ik in de veronderstelling was dat dit al perfect was. Het leuke aan de challenge, het is super simpel. Kelly had voorgeschreven recepten maar je kon ook kiezen voor de vrije variant, waarbij ze tips had gegeven hoe dit aan te pakken. Ik koos voor het laatste. Je krijgt je vitamines en hoeveelheid groenten en fruit binnen en het is nog super lekker ook. Ik ga dit zeker proberen vast te houden. Blijkbaar gaat zelfs mijn lichaam hier nog beter op!

Een heel ritueel, maar voelde super om zo goed aan de dag te beginnen. Vooral de stoelgang is verbeterd. Ga nu 2x per dag! Het is heerlijk om zo’n vaste routine te hebben in de ochtend. Wetend dat je je dag zo goed begint blijft je de hele dag bij!

Ik heb in januari 2021 meegedaan aan de Green Kick Challenge. Maar een echte challenge was het eigenlijk niet, want hoe fijn is het om je dag gezond te beginnen. Zodat je lijf de juiste bouwstoffen krijgt om weer voor jou te gaan werken. Ik merkte al na enkele weken duidelijk verschil in buik (die moest in het begin wel even wennen aan zoveel gezondheid), veel soepeler en minder schommelingen & cravings. Een echte aanrader om gewoon eens uit te proberen of het iets voor jou is.

 

Susan

Ik deed mee met de challenge om ook een stok achter de deur te hebben of de spreekwoordelijke schop onder de billen! Ik had regelmatig fruit in huis, maar at hier zelf niet of nauwelijks van. Dmv de Challenge hoopte ik dan ook dat ik een betere intake van fruit en (blad)groente kreeg en de juiste vitaminen en mineralen binnenkreeg. Ondanks dat ik niet concrete buikklachten had, merk ik wel dat ik nu vaak 2x per dag naar de toilet ga. Ondanks dat ik moeite had om elke ochtend op tijd een smoothie te maken (meer door de kids en niet vanwege het feit dat er een smoothie gemaakt moest worden), stimuleerde het mij wel door dat ik op de facebookpagina andere deelnemers weer zag met creatieve smoothies. En de blender blijft op het aanrecht staan, zodat ik ook uitgenodigd blijf om smoothies te gaan maken want het beviel erg goed!

Jorinde

De GreenKickstart Challenge heeft voor mij voor die 'schop onder de kont' gezorgd. Doordat je de facebookpagina hebt, merkte ik dat ik het fijn vond om anderen ook ermee bezig te zien. Je voelt je hierdoor betrokken. Door de ochtend gezond te beginnen zijn mijn buik en darmen een stuk blijer geworden. Daarnaast ben ik scherper in mijn hoofd en energieker in de loop van de dag! De kickstart vloog voor mijn gevoel voorbij. Ik ga zelf deze routine doorzetten om zo nog meer automatisme hierin te krijgen en mijn lichaam beetje bij beetje meer in balans te krijgen :)

Marith

Ik ben gek op fruit, maar vaak schiet het erbij in om het te eten, ja een banaan gaat altijd makkelijk mee.. De smoothies maken het makkelijk om direct fruit en groenten binnen te krijgen! Zelfs mijn man deed mee. Ik kreeg de recepten vaak niet in mijn eentje op. De groentes laten de smoothies soms wat raar er uit zien, maar ze smaken goed! Ik heb in de maand januari geen hoofdpijn gehad, en ik merk dat ik dieper slaap. De smoothies blijven hier een onderdeel van de dag!

Mariëlla

Het was een ontzettend leuke en laagdrempelige manier voor een nieuw ochtendritueel. Nooit gedacht dat ik smoothies met groente zo lekker zou vinden en deze nieuwe manier van de ochtend starten zo snel in m'n routine zou passen. Je bent meer bewust van het gezond starten van de dag en goed voor jezelf zorgen. Ik ga er zeker mee door, want je mist het als je het een dagje overslaat!

Ik had gekozen voor het traject kinderwens, dit ook i.v.m ons ICSI traject. Ik heb alle aanbevolen vitamine en mineralen aangeschaft en ben meer op mijn voeding gaan letten en ben nu zwanger van ons 2de kindje! Heel erg bedankt! Ons doel is behaald ;-) Denk echt dat alle tips geholpen hebben!

Renate

(Het ging om de 2e ICSI-behandeling en de 4e terugplaatsing)

Mijn naam is Yvonne, Ik ben 58 jaar en al jaren last van mijn darmen, vermoeidheid, angsten etc. Het gaat je leven beperken op vele vlakken omdat de angst gaat overheersen. Bij toeval kwam ik in contact met Kelly en gezien mijn leeftijd val ik niet in de groep die Kelly normaal behandelt. Kelly wou mij toch helpen en zij was mij laatste hoop. Na zoveel onderzoeken via huisarts waar nooit iets concreets uit kwam heb ik de EMB test gedaan. Ik was zo blij met de uitslag want eindelijk kon ik er iets mee (het zat dus niet tussen mijn oren of stress). Nadat ik het adviesplan had ontvangen en de supplementen besteld ben ik gelijk begonnen. Mijn voeding had ik al aangepast maar door nog meer aanpassingen en de supplementen voelde ik al na 1 week verbetering! Kortom ik heb mijn energie weer terug. Mijn darmen zijn een stuk rustiger. Ik sta weer positief in het leven met natuurlijk af en toe een dipje . Ik ben nu bijna 2 maanden bezig en door goed op mijn voeding te letten en de supplementen ben ik een heel ander en gelukkiger mens weer. Ook een compliment aan Kelly dat zij toch deze uitdaging met mij aan wou.

Yvonne

Wij zijn al een tijdje bezig om zwanger te worden van ons 2de kindje. Helaas is dit nog niet gelukt en weten we niet zo goed wat we nog kunnen doen om de kans te vergroten. We willen niet zomaar weer een operatie doen die ik al eerder gehad heb i.v.m. endometriose. Toen kwam ik de pagina van Kelly tegen met informatie over fertility boost. Je leest vaak heel veel tegenstrijdige informatie op internet over alles wat met zwangerschap te maken heeft. Je snapt dus wel dat ik zeker met gemengde gevoelens aan dit programma begon. Ik kan zeggen dat ik er geen moment spijt van heb gehad. Een aantal klachten die ik had zijn verminderd of weg. Voorbeelden: 1. Veel meer energie gekregen, inzicht waarom je energie soms minder is en wat je er aan kan doen. 2. Veel betere en vaker ontlasting. Van 1 x in de 2 a 3 dagen naar 1 a 2 x per dag. 3. Minder buikkrampen en opgeblazen gevoel. 4. Minder tot haast geen pijn voor en tijdens de menstruatie. 5. Veel beter tegen de warmte kunnen, bijna niet meer duizelig of flauwvallen. Dit zijn de 5 punten die het meest zijn verbeterd. Nu het programma is afgelopen kijk ik op een andere manier naar mezelf. Ik hoef niet alles te kunnen, niet alles hoeft gelijk goed te gaan, kleine veranderingen leren opmerken en waarderen is al zo fijn. Ik ga zeker verder met de dingen die ik geleerd hebt en kijk nu positiever naar de toekomst. Natuurlijk is niet alles positief. Het liefst wil je gewoon makkelijk zwager raken maar ik heb zeker meer hoop gekregen. Naast dat ik zwanger wil worden zijn er zoveel andere dingen positief veranderd en dat is zo fijn. Dus zeker de moeite waard om dit programma een keer te gaan volgen. Ik raad het je echt aan. Kelly is een lieve vrouw die de periode van het programma helemaal voor je klaar staat voor adviezen en veel positiviteit. Bedankt lieve Kelly voor alles en we hopen dat we je snel goed nieuws kunnen vertellen.

Grietje

Ik kijk positief naar de toekomst. Vind het nog steeds spannend of we het zelf redden om zwanger te raken of iets meer hulp van het ziekenhuis nodig hebben, maar we gaan zwanger raken! Als ik merk hoeveel een lichaam in 8 weken al kan veranderen door voeding en mindset kan ik alleen maar positief naar de toekomst kijken (met af en toe een negatieve gedachte maar die horen er bij en ben ik me veel meer bewust van). Wat ik fijn vind is dat je in een groep met meiden zit die weten hoe frustrerend het allemaal soms is. De begeleiding van Kelly was top. Je zit in een groep maar ze zorgde er altijd voor dat iedereen antwoord kreeg op vragen en gaf iedereen tips en motivatie waardoor je niks te kort kwam. Tussendoor nam ze nog extra filmpjes op na aanleiding van vragen die we hadden. Het heeft mij deze 8 weken al zoveel gebracht. Bijna geen menstruatie pijn meer (wat een genot is dat alleen al), geen buik meer dat mensen denken dat je zwanger bent maar het echt niet bent, zoveel meer inzicht in voeding en hormonen. Het programma zou ik iedereen aanraden. Je krijgt zoveel inzichten en adviezen mee waar je de rest van je leven alleen maar profijt van hebt. En ik hoop dat ik Kelly heel snel kan mailen dat we in verwachting zijn ☺️

Marijke

Mijn vriend en ik zitten al 4 jaar in een fertiliteitstraject. Ik had al veel gelezen over het wijzigen van voedingspatroon en het nemen van supplementen. Er is echter zo veel informatie dat ik door de bomen het bos niet meer zag en tig pillen per dag at. Want las ik dat het zou kunnen bijdragen dan kocht ik het....en hoppa weer een pil erbij. Tevens had ik nog wel steeds een zeer onregelmatig ontlastingspatroon en vaak een opgezette buik. Ook ben ik een enorme stress kikker....mentaal ontspannen vergat ik vaak. Dankzij het fertility Boost programma heb ik nu een duidelijke lijn. Heb geleerd wat belangrijk is om te weten (etiketten lezen), handige voedingstips, hoe zorg je voor een goede mindset en een op mij afgestemd supplementie advies. Na enkele weken merkte ik zo goed het verschil!! (Ontlastingspatroon verbeterd, geen buikpijn voor menstruatie, geen opgeblazen buik meer). Het fijne is dat Kelly heel toegankelijk is en bij vragen graag met je meedenkt. Heel waardevol. Hierdoor kreeg ik ook steeds meer vertrouwen! Wij gaan nu vol vertrouwen onze icsi 3 poging aan!

Dieuwertje

Fertility Boost is een traject van 8 weken, althans dat deed ik geloven. Het is eigenlijk een compleet nieuwe levensstijl die bij je gebracht wordt door Kelly die met veel aandacht, enthousiasme en passie zich inzet voor alle vrouwen. Mijn buikklachten zijn echt minder geworden. Ook ben ik mij veel meer gaan verdiepen in ingrediënten in producten. Voor elk product wat nu op raakt, ga ik een beter product voor terug zoeken.

Debby

De wens voor een 2de kindje is groot, door de vele teleurstellingen en twee miskramen, gaf onze verloskundige Kelly als tip. Geen spijt van gehad. Kelly jij bent een oprecht persoon, die mij veel geleerd heeft, maar ook mensen de tijd geeft om te veranderen. Dankjewel.

Wilma

Toen ik begon aan Boost Your Fertility voelde ik me zowel lichamelijk als mentaal erg slecht. Ik had dagelijks hoofdpijn en ontzettend veel spierspanning waardoor ik erg beperkt was in mijn functioneren. Ik kwam de dagen door met pijnstillers en was altijd moe. Door de verschillende en tegenstrijdige adviezen op internet en social media zag ik door de bomen het bos niet meer. Na een aantal keer contact te hebben gehad met Kelly besloot ik mee te doen aan dit programma. Op verschillende fronten viel nog zoveel winst te behalen! Na een aantal aanpassingen in mijn voeding en het nemen van supplementen merkte ik al heel snel verschil. Ik had minder tot geen hoofdpijn, de spierspanning verdween, ik was vrolijker, mijn stoelgang was aanzienlijk verbeterd en ik had 's avonds nog energie om leuke dingen te doen (ontspanning!). Het is ontzettend fijn dat de aanpassingen in kleine stapjes worden aangeboden zodat het niet teveel is en je echt de tijd hebt om het je eigen te maken. Kelly is heel behulpzaam en denkt overal in mee. Ik kan iedereen dit traject aanraden!

Judith

Op het moment dat ik mee ging doen aan de Fertility Boost zijn mijn man en ik ongeveer 3,5 jaar bezig met onze kinderwens en zijn we net begonnen met een ICSI traject in het UMCG. In die tijd zijn er meerdere onderzoeken geweest in het ziekenhuis en hebben we verschillende trajecten gehad. Omdat ik er ergens van overtuigd ben dat je je vruchtbaarheid en gezondheid een boost kan geven door middel van voeding en andere dingen, heb ik hier meerdere dingen over opgezocht en over gehoord. Toch kwam ik hierin ook weer verschillende dingen tegen. De één zegt dit en de ander dat. En waar moet ik dan beginnen? Wat is goed voor mij en wat voor mijn man? Ik zag door de bomen het bos niet meer, na ook een aantal dingen geprobeerd te hebben maar niet de vooruitgang te zien die ik graag wilde, zwanger worden. Via de tip van iemand anders kwam ik in contact met Kelly. We hebben contact gehad en dit voelde goed. Omdat ik graag handvaten wil om te weten hoe ik en mijn man gezond kunnen leven om een zwangerschap te vergroten, paste dit programma goed bij mij. En het programma heeft mij veel gebracht. In het programma hebben we stap voor stap verschillende dingen behandeld met hierin ook opdrachten om uit te voeren en uit te proberen. Deze dingen zijn duidelijk in beeld gebracht in de vorm van een werkboek en hierbij de filmpjes en andere informatie op instagram. Deze manier vond ik erg fijn omdat de informatie op verschillende manieren binnen komt. Ook het bespreken van de dingen die goed gaan, of waar je tegen aan loopt, in de app met de andere deelnemers vond ik erg fijn. Fijn om te horen hoe iedereen er mee bezig is en herkenning te vinden of juist te kunnen delen hoe jij dingen doet, elkaar inspireren en ondersteunen. Zelf heb ik vooral veel gehad aan de tips over het aanpassen van mijn voeding. Ook de uitleg waarom en waar je op kunt letten als je eten koopt en welke keuzes je beter wel en niet kan maken. Als ik nu dingen kook kijk en kies ik een stuk bewuster. En ik weet waarom ik bepaalde dingen juist beter wel of niet kan eten, wat dit doet met mijn lijf. Doordat niet alles in één keer aangepast hoeft te worden, maar we dit stapje voor stapje gedaan hebben is het goed vol te houden en vind je een manier wat bij jou past. Ik merk dat ik mijn voeding aangepast heb vooral in mijn ontlasting. Ik ga vaker naar de wc en het ziet er anders uit. Dit voelt goed, een minder opgeblazen gevoel. Het stuk tijd voor mezelf en positief zijn over mezelf heeft mij ook erg geholpen. Ik vind dit lastig en wilde hier wel mee aan de slag maar wist ook niet goed hoe. In het programma was hier ook aandacht voor. Aan de tips die Kelly gegeven heeft heb ik zeker wat gehad en daar heb ik nog steeds wat aan. Op dit moment heb ik nog niet alle dingen uit het programma toe kunnen passen wat ik wel graag zou willen. Ik wil mezelf hier de komende periode de tijd voor geven. En in dit programma kan dit, er is ruimte om het op je eigen manier te doorlopen. De informatie die we gekregen hebben in dit programma kan ik altijd op terug vallen, erg fijn en inspirerend. Het goede nieuws is ook dat we in de laatste weken van het programma een terug plaatsing hebben gehad in het ICSI traject in het ziekenhuis en dat we 2 weken gelden een positieve zwangerschapstest in handen hadden! Of dit programma hier nu voor gezorgd heeft kan ik natuurlijk niet met zekerheid zeggen. Het heeft me zeker geholpen om meer vertrouwen te hebben in mijn lijf en met een positiever beeld naar mezelf te kijken. Ik kan zwanger worden! (dit heb ik in de weken van het programma meerdere keren naar mezelf benoemd).

Hinke, 32 jaar

Ik heb mij aangemeld voor deze webinar om meer inzicht te krijgen in wat voeding en juiste supplementen voor je kunnen doen. En ik was erg benieuwd wanneer je bijv een verkoudheid of keelpijn voelt aankomen of je dan met behulp van voeding en supplementen hier sneller van af kan zijn of het zelfs voor kan zijn. Door deze webinar weet ik nu dat dit kan! Ik heb in deze webinar zoveel geleerd over hoe belangrijk je darmstelsel is, en van welke voeding je darmen blij worden. Maar ook voorbeelden waar ze juist niet zo blij mee zijn. Hoe je met supplementen je immuunsysteem kan ondersteunen. Maar ook wat stress doet voor je immuunsysteem en waar stress zich allemaal door kan voeden. Vervolgens fijne tips hoe je door de dag heen minder stress kunt ervaren. Kelly vertelt op een fijne manier die goed te volgen en te begrijpen is. Ik ga met al deze tips dus zeker aan de slag en ga met vertrouwen de winter in! Het was echt een leerzame webinar en ben erg blij dat ik me hiervoor had aangemeld. Heb nu tips waar ik echt wat mee kan en die goed te doen zijn in je dagelijks leven.

Gréjanne, 25 jaar

Ik heb Kelly gevraagd om tips voor dit najaar te geven. Ik wil mijn immuunsysteem een flinke boost geven, zodat ik deze tijd gezond door kan komen. Het is een gekke wereld momenteel en ik wil goed voor mezelf zorgen.Ik vind je een ontzettend lieve, warme vrouw. Je hebt zo’n prettige uitleg gegeven! Mooie, uitvoerbare tips. Heel fijn! Je houdt zelfs rekening met het budget van mensen. Dat vind ik heel fijn om te ervaren. Bedankt!

Willemijn, 27 jaar

Ik heb mij aangemeld voor immuniBoost, omdat ik graag wilde weten met welke voedingsmiddelen, vitamines en supplementen ik de lichaamseigen immuniteit van mijn gezin in deze c*ronatijd kon verhogen. Ik vond het zeer waardevol. Dank daarvoor.

Denise, 36 jaar

Ik heb in de wintermaanden vaak last van keelpijn. Sinds de geboorte van mijn zoontje (15 maanden) merk ik dat het slaapgebrek ook niet meehelpt. Ik wilde weten welke voeding of supplementen ik zou kunnen inzetten. Door de webinar heb ik weer een aantal inzichten gekregen en even weer een reminder voor een aantal tips die waren verwaterd en ik nu weer ga gebruiken.

Cindy, 29 jaar

Geregeld is er bij ons thuis iemand ziek, ik wilde graag tips om gezond te blijven. Tijdens dit webinar heb ik veel inzichten gekregen voor ons hele gezin. Wat te doen bij verkoudheid, oorontsteking en zo meer. Tips om het te voorkomen, die ik zeker meeneem. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met de tips en ben nu hopelijk beter voorbereid op griepjes, verkoudheid en zo meer.

Ik vroeg mij af op welke wijze ik mijn immuun systeem het beste deze winter in kon leiden, vandaar mijn deelname aan het webinar. Ik vond het ontzettend leerzaam & makkelijk dat Kelly de belangrijkste aspecten van voeding, leefstijl & supplementen staps gewijs met ons doornam. Hele praktische tips waar ik zeker wat mee ga doen. Het oppakken van de groene smoothies is daar ook weer onderdeel van!

Susan, 30 jaar

Ik heb me ingeschreven voor de webinar, omdat ik graag gezond de winter in ga. En mijn gezondheid graag wil ondersteunen met gezonde en verantwoorde dingen. Dit webinar heeft mij inzicht gegeven in met welke supplementen en voeding ik mijn gezondheid kan ondersteunen. Ik ga nu met een goed gevoel de winter tegemoet. Thank you. Was heel waardevol.

Wendy, 34 jaar

Wij waren 3 jaar bezig met onze kinderwens en zijn uiteindelijk, zonder oorzaak, in een ICSI/IVF-traject beland. Ik hoorde via een kennis dat zij Fertility Boost ook gevolgd had en fijne ervaringen had. Ik heb direct het bloed onderzoek aangevraagd en me op gegeven. Het bloedonderzoek heeft mij veel inzichten gegeven, onder andere het beter zorgen voor mezelf en rust in mijn lichaam zien te krijgen. Als je weet wat je doel is en je eenmaal de knop hebt omgezet volg je alles gemakkelijk. Bij mij waren de vervangers voor suiker en lekkernijen een eye opener. Er bestaan zoveel meer lekkere vervangers en andere gezonde dingen zonder direct de suikers in te nemen. Ik heb veel gehad aan de meditatie-oefeningen, supplementen en uitleg over eten. Ik ben zeker tevreden met het resultaat. Na 8 weken Fertility Boost volgen bij onze 2e terugplaatsing zwanger! Ik vind alleen de supplementen echt wel veel geld, maar dat moet je ervoor over hebben.

28 jaar

"Al langere tijd was ik bezig met gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Anticonceptie hoorde daar niet bij en daar ben ik toen mee gestopt. Het stoppen met anticonceptie zorgde voor hele heftige acne. Daardoor ben ik mij gaan verdiepen in voeding en het invloed daarvan op je hormonen. Ik had al veel gelezen online en ook enkele aanpassingen gedaan. Maar hoe meer je leest hoe meer je ‘door de bomen het bos niet meer ziet’. Inmiddels was ik weer begonnen met anticonceptie doordat ik mijn vriend heb leren kennen. Dat zat mij niet lekker. Ik besloot toch weer te stoppen met anticonceptie. Opeens wilde ik graag weten of mijn hormonen wel in orde waren. In eerste instantie om mijn acne klachten te verminderen. Maar een toekomstige zwangerschap speelde ook steeds door mijn hoofd. Daarom wilde ik een EMB-test te gaan doen. Op die manier zou ik alvast tekorten (door anticonceptie) kunnen aanvullen. Via Internet kwam ik bij Kelly haar website uit. Ik heb haar uitgelegd waarom ik een EMB-test wilde doen en zij vertelde mij over haar Fertility Boost programma. In eerste instantie vond ik dit niet passend omdat ik geen actieve kinderwens heb. Maar waarom niet nu alvast werken aan de wens die je in de toekomst hebt? Daarom heb ik het programma gevolgd. Ondanks dat ik al veel wist over voeding heb ik nog veel meer geleerd. Niet alleen wat betreft voeding, ook allerlei andere invloeden. Door de EMB-test ben ik op de hoogte van mijn tekorten en daar kan ik direct aan werken. Daarbij heb ik het vertrouwen in mijn lichaam terug gevonden. Dat is voor mij nu het hoogst haalbare resultaat. Kelly heeft mij vanaf mijn eerste e-mail het gevoel gegeven dat het goed is om nu alvast aan de toekomst te denken. Dat heb ik als zeer prettig ervaren."

33 jaar

"Al langere tijd was ik bezig met gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Anticonceptie hoorde daar niet bij en daar ben ik toen mee gestopt. Het stoppen met anticonceptie zorgde voor hele heftige acne. Daardoor ben ik mij gaan verdiepen in voeding en het invloed daarvan op je hormonen. Ik had al veel gelezen online en ook enkele aanpassingen gedaan. Maar hoe meer je leest hoe meer je ‘door de bomen het bos niet meer ziet’. Inmiddels was ik weer begonnen met anticonceptie doordat ik mijn vriend heb leren kennen. Dat zat mij niet lekker. Ik besloot toch weer te stoppen met anticonceptie. Opeens wilde ik graag weten of mijn hormonen wel in orde waren. In eerste instantie om mijn acne klachten te verminderen. Maar een toekomstige zwangerschap speelde ook steeds door mijn hoofd. Daarom wilde ik een EMB-test te gaan doen. Op die manier zou ik alvast tekorten (door anticonceptie) kunnen aanvullen. Via Internet kwam ik bij Kelly haar website uit. Ik heb haar uitgelegd waarom ik een EMB-test wilde doen en zij vertelde mij over haar Fertility Boost programma. In eerste instantie vond ik dit niet passend omdat ik geen actieve kinderwens heb. Maar waarom niet nu alvast werken aan de wens die je in de toekomst hebt? Daarom heb ik het programma gevolgd. Ondanks dat ik al veel wist over voeding heb ik nog veel meer geleerd. Niet alleen wat betreft voeding, ook allerlei andere invloeden. Door de EMB-test ben ik op de hoogte van mijn tekorten en daar kan ik direct aan werken. Daarbij heb ik het vertrouwen in mijn lichaam terug gevonden. Dat is voor mij nu het hoogst haalbare resultaat. Kelly heeft mij vanaf mijn eerste e-mail het gevoel gegeven dat het goed is om nu alvast aan de toekomst te denken. Dat heb ik als zeer prettig ervaren."

33 jaar

Vaak de Fertility Boost voorbij zien komen en elke keer dacht ik weer zal het wat voor mij zijn? Na lang denken toch de stap gezet, kijken of ik hier iets mee kan bereiken. En ja wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Ik voel me na een paar weken al zoveel beter. Veel meer energie en voel me erg goed. Geen vage klachten meer, geen misselijkheid en geen opgezette buik, weer zin in eten hebben, snel in slaap kunnen vallen en ook uitgerust wakker worden. Elke dag ontlasting ipv 2x per week. Mijn menstruatie die altijd heel lang duurde en nu gewoon goed was. Wat een heerlijk gevoel. De vrolijke ik van vroeger is er weer. Ik voel mij als herboren. En dat allemaal met kleine aanpassingen in je leefstijl. Dankzij de goede begeleiding van Kelly! Ze is geduldig, denkt met je mee en geeft mooie complimenten waar ik mij heel goed bij voelde. Niet de nadruk leggen op wat moet of wat fout ging nee juist het positieve benoemen en elke klein stap laten voelen als een grote stap! Ik zou iedereen dit aanraden, ik wou dat ik het veel eerder had gedaan.

Anita, 30 jaar

bottom of page